Eşen Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 252 637 10 02
WEB https://esenanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : EŞEN MAH. LİSE SK. NO: 1 SEYDİKEMER / MUĞLA
VİZYON : Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmaktır.
MİSYON : Çağın gerekleri ile donanmış , özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız. En kaliteli üretim LİSE EĞİTİMİNİN SONUNDA ; Kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış Çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimleri’ni özümsemiş insan yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis : 6 farklı güzergahta taşımalı aracımız vardır.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Öğretmenler servisler ile ilçe merkezinden gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Seydikemer ilçesine bağlı mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi Muğla´ya 179 Kilometre İlçe Merkezi Seydikemer´e 20 Kilometredir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz, güçlendirme ve onarım çalışması nedeniyle 21.05.2021 tarihinden itibaren geçici olarak Eşen Ortaokulu binasında hizmet vermektedir.